Book a flight

VAN ANTWERPEN

NAAR LONDON CITY.

Vluchten van Antwerpen
naar London City.

London_City

CityJet biedt dagelijks 5 vluchten aan van Antwerp ANR naar London City LCY. Met het verbeterde schema van CityJet krijgen zakenmensen meer flexibiliteit dan ooit tevoren. De volledige vluchtendienstregeling is  hier beschikbaar, u kan online boeken en vertrek en aankomst checken naar en vanuit Rotterdam en de luchthavens van London City.

Click here for the English version


London City Airport LCY ligt ontzettend dichtbij de West End, the City en Canary Wharf; eigenlijk neemt de rit van Canary Wharf naar de luchthaven met DLR (Docklands Light Railway) slechts 15 minuten in beslag. Bij CityJet duurt de check-in slechts 20 minuten op London City Airport LCY; dit is de snelste van alle luchthavens in het V.K. Tijdsbewuste zakenmensen maken bij ons de slimste keuze.

Antwerp Airport ligt slechts 2km van het stadscentrum, waar u op elk moment een trein kan nemen. Nooit was het makkelijker om naar de stad te reizen, met een reistijd van enkele minuten.

Klik hier voor de check-in-tijden van alle andere luchthavens binnen het netwerk van CityJet. Vliegen met CityJet betekent dat u niet langer met barbaarse reistoestanden te maken krijgt. U hoeft niet langer nutteloos rond te hangen op luchthavens, u moet zich niet meer ergeren in files vanwege de veiligheid or lange afstanden te lopen naar veraf gelegen vertrekhallen. Bij CityJet worden alle zitplaatsen vooraf toegewezen, alle drankjes en snacks zijn inbegrepen.

London City Airport LCY informatie en Stadsgids
Antwerp Airport informatie en Stadsgids
Dienstregeling vluchten om alle CityJet-bestemmingen op te zoeken